Ma újabb két fideszes vezető jelentette be, hogy elkapta a koronavírust Csepel fideszes polgármestere és Varga Judit igazságügyi miniszter is a Facebook-oldalán közölte, hogy megfertőződtek.

Elkapta a koronavírust Csepel polgármestere – az erről szóló bejelentést a Magyar Hang vette észre Borbély Lénárd Facebook-oldalán.

A fideszes politikus azt írta, hogy igazoltan pozitív lett a tesztje és tünetei is vannak. „ Amit tudtam, megtettem, hogy megelőzzem a fertőzést, de mégis megkaptam” – tette hozzá. Arról nem írt, hogy pontosan milyen tünetei vannak és azok mennyire súlyosak.

Varga Judit, igazságügyi miniszter is a Facebook-oldalán közölte a rossz hírt, miszerint pozitív lett a koronavírustesztje, így a családjával együtt karanténba került.

„Tájékoztatom a közvéleményt, hogy mai napon elvégzett koronavírustesztem pozitív lett. Jelenleg enyhe légúti tüneteim vannak. A mai naptól a családommal együtt házi karanténban tartózkodom és otthonról dolgozom, kormányülésen nem veszek részt” – írta.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).