Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gálvölgyi János 17 év után az RTL Klub új napi sorozatában tér vissza – A Keresztanyuban szerepel. Gálvölgyi János mellett a Keresztanyu szereplője Molnár Piroska, Szacsvay László, Lengyel Ferenc vagy Németh Kristóf is.

Gálvölgyi Jánost utoljára az RTL Klub Pasik! című szituációs komédiájában láthattuk sorozatban Hernádi Judittal és Bajor Imrével a főszerepben, ami 2000-ben indult, és 2003-ban ért véget, azóta nem forgatott sorozatot.

17 év után a kereskedelmi csatorna új napi sorozatában, a Keresztanyuban tér vissza, ami 2021 januárjában kerül képernyőre.

Az RTL Klub 2020. szeptember 2-án jelentette be, hogy előző nap megkezdték a csatorna új napi sorozatának forgatását, amely a Keresztanyu címet viseli.  A munkálatok egy ismert helyszínen, az egykori Ökörapátiban indultak el, ami már nyomokban sem emlékeztet a Drága örökösök szereplőinek szeretett falujára.

Ha valaki szemfüles, akkor majd észreveheti, hogy ezeket az utcákat valamilyen formában láthatta már. Ökörapáti mindenkinek a szívéhez nőtt. Furcsa, hogy most megszűnt, de közben itt állunk egy új és izgalmas munkának a kezdetén, amit szintén nagyon szeretünk, és reméljük, a nézők is nagyon szeretni fognak – mondta szeptember elején Hámori Barbara, akinek A mi kis falunk, a Korhatáros szerelem, a 200 első randi vagy a Drága örökösök című sorozatokat is köszönhetjük.

Az új helyszín neve Makkosszállás, egy, az ukrán-magyar határhoz közeli falu, és a szereplőkről annyi derült ki, hogy Németh Kristóf és Lengyel Ferenc a Keresztanyuban is láthatóak lesznek, igaz teljesen más karaktert formálnak meg, mint a Drága örökösökben.

A Drága örökösök 2019 januárjában indult, és idén karácsonyra kiderül, mi lesz az ökörapáti családi örökséggel, ugyanakkor a Drága örökösök alkotói nem hagyják a nézőket új napi sorozat nélkül: a Keresztanyu januártól lesz látható az RTL Klubon. A közlemény szerint ez is egy családi történet lesz nagy téttel, sok humorral, intrikával és rejtéllyel. A csatorna azt is elárulta, kik lesznek a szereplői:

A címszereplője Molnár Piroska, akit olyan ismert színészek társaságában lehet majd látni, mint Gálvölgyi János, Szacsvay László, Lengyel Ferenc, Németh Kristóf, Józan László, Ullmann Mónika, Magyar Attila és Mihályfi Balázs. Az előzetesben feltűnik Nagy Feró, Ganxsta Zolee vagy Sajgál Erika is, továbbá a 200 első randi Félixe, Kékesi Gábor és a Korhatáros szerelem Alexe, Dóra Béla.

Az RTL Magyarország az elmúlt években olyan sikeres heti és napi sorozatokkal szórakoztatta a nézőket, mint a Válótársak, A mi kis falunk, A Tanár, az Alvilág, a Jófiúk, a Mellékhatás vagy az Apatigris.

Az elmúlt öt évben nem múlt el úgy televíziós szezon, hogy az RTL Magyarország ne mutatott volna be új heti sorozatot, a terv pedig az, hogy a következő években szezononként legalább 50-60 új, magyar heti sorozatepizód lesz látható az RTL Magyarország képernyőin.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: