Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hosszú hallgatás után kezdett el feltünedezni Lázár János újra a  médiában  a néhány éve még nagyhatalmú kancelláriaminiszter, az ország második legbefolyásosabb politikusa, most a Válasz Online adott egy igen terjedelmes és időnként csípős hangvételű interjút.

Lázár János, a Fidesz egykori erős embere egy időnként csípős hangvételű interjút adott a Heti Válasznak.

A riporter felvetette, hogy a miniszterelnök megjegyezte korábban, hogy Lázár János elvesztette Hódmezővásárhelyt, utalva Márki-Zay győzelmére.  Önt veszi elő ezért a miniszterelnök, holott nem is ön volt a jelölt. Ahol meg igen, a parlamenti mandátumnál, azt pont megnyerte?- tette fel a kérdést a Heti Válasz

Majd Lázár a kérdésre elmondta, hogy amihez sokan hozzáteszik, hogy eközben van néhány politikustársam, akinek a választókörzetében a Fidesz ugyancsak elveszítette a polgármester-választást, az illető mégis a nagypolitikában maradt. Csak nekem van ilyen jó dolgom, hogy miközben megnyertem minden választást, amelyen elindultam, miniszterelnök úr számon kéri rajtam mások vereségét is.

Lázár János az interjúban leszögezte, hogy nem hagyja magát kiszorítani a Fideszből. Szerinte a párton belüli vetélytársai kamarillapolitikájának az eredménye az a pletyka, miszerint Orbán azért orrolt meg rá, mert Spéder Zoltán milliárdos barátjától, valamint Simicska Lajostól – a kormányfő egykori legközelebbi bajtárásától – kapott volna nagyobb összeget maga építésére. Mint mondta,

Meghatározó fideszes politikusok is elhitték, hogy én Simicskával és Spéderrel szövetkezve a párt átvételére készülök. Reggeltől estig ezt duruzsolták Orbán Viktor fülébe.
Erről szólva azt mondta, alábecsülte annak a jelentőségét, hogy a magyar közéletben erős hagyományai vannak a folyosói politizálásnak, amelyben az ember munkáját és teljesítményét felül tudja írni az alaptalan, rossz indulatú pletyka.

Majd Lázár hozzátette egyszerűen arról van szó, hogy a barátaimat nem a politikai tőzsde aktuális árfolyama szerint váltogatom. Amikor 2006-ban Áder Jánost támadták meg a Magyar Nemzetben, én letettem a névjegyemet mellette. Amikor Simicskát pocskondiázták, én akkor sem tagadtam meg. Amikor Spédert, én akkor is a barátomnak mondtam. A barátaimat és az elveimet nem vagyok hajlandó megtagadni. Olyan isten nincs, hogy nekem a széljárással változzon a véleményem olyanokról, akik a szövetségeseim.

A Borkai-botrány kapcsán is elmondta a véleményét Lázár: Nem titok, hogy sosem voltam Borkai híve. Számomra egyértelmű volt, hogy semmi keresnivalója a közösségünkben. A győri telekbizniszek megakadályozására tettem is lépéseket. Vele kapcsolatban tehát tiszta a lelkiismeretem. Egyébként meg sosem rejtettem véka alá a véleményemet: a Fidesz nagy versenyelőnye, hogy valódi néppárt, sokféle gondolat és habitus megfér benne. A Borkai-féléknek viszont nincs helye a pártban.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: