Közösségi oldalán jelentette be a Józsefváros 5. számú választókerületében megválasztott ellenzéki képviselő, hogy megkapta a koronavírust.

Elkapta a DK józsefvárosi képviselője Balogh Lajos a koronavírust- jelentette be Facebookon a várospolitikus. Posztjából az is kiderül, hogy annyira súlyosak a tünetek, hogy kórházi ápolásra szorul:

“Igen létezik a COVID!”-üzeni a kórházból Balogh Lajos, művésznevén  Paci, aki egyébként nem csak politikus, hanem  közismert folklór zenész is.

Balogh Lajos amúgy azzal szerzett magának hírnevet, hogy országos és helyi kampányt indított a szavazatvásárlás ellen és a tisztességes kampány mellett. illetve alapító tagja az ország első roma televíziójának és mint már írtuk  vezet egy folklór együttest is.

Balogh jelenleg Józsefvárosban az 5-ös körzetben megválasztott ellenzéki képviselő, a Kulturális és oktatási bizottság vezetője, valamint a roma és nemzetiségi tanácsnok is egyben.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).