Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Erre mondják azt, hogy tuti káder. A 444 megírta Ceglédi Zoltánról, hogy a Momentum tanácsadója, majd Ceglédi Zoltán még aznap elhatárolódott a Momentumtól. Ezért az elhatárolódásért havi 865 ezer forintot kap, mint a Momentumos Donáth Anna szakmai segítője.

Január óta a momentumos Donáth Anna asszisztenseként dolgozik a politikai elemzőként rendszeresen feltűnő Ceglédi Zoltán, és ezért a munkáért havi bruttó 865 ezer forintot kap, írta szerda reggel a 444.hu.

Ceglédit több portál is hiába kereste, nem vette fel a telefont. Most a hvg.hu-n megjelent véleménycikkben reagált a hírre.

Nem vagyok a Momentum tanácsadója. Az Európai Parlamenttől kapom a fizetésemet, hogy a Renew Europe frakció egyik tagját, Donáth Annát az EP által meghatározott formában és eljárásrend szerint megkötött szerződés alapján lássam el szakmai segítséggel. Nincs közöm a párthoz. – írta Ceglédi Zoltán.

Ceglédi elhatárolódására a Telex.hu a következő kommentet fűzte: Ezzel a logikával egyébként a magyar parlamenti frakciók tanácsadói sem pártoknak dolgoznak, hiszen az Országgyűlés Hivatalától kapják a pénzt.

. Hozzátette, hogy az elmúlt hónapok egyik legszigorúbban tartott szabálya az volt, hogy Donáth Anna személyét nem tárgyalta a nyilvános szereplései során.

A képviselőnőt is csak korábban, a 2018-as kampány idején méltatta politikusi magatartása miatt. Mióta tanácsokat ad neki, a nyilvánosságban tudatosan nem említi a nevét. Ceglédi végül meglepődésének adott hangot. Mint írta:

Meglep az az ellentmondás, hogy előbb felhorgad az ellenzéki közvélemény egy része, ha szerinte egy közszereplő nem, vagy nem megfelelően szolgálja a kormányváltás ügyét – majd meglepődik azon, hogy a tudásomat hasznosítja az Európai Parlament egyik képviselője.

Erre mit lehet mondani? Van egy tanácsadó, aki 865 ezer forintot kap, először a párttól, a Momentumtól határolódik el, majd a politikusról elmondja, hogy ki se mondja a nevét, de ő segíti a kormányváltást és nem érti mi ez a felháborodás. Tuti káder.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: