Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 444 egy remek tényfeltáró cikket készített arról, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az ország egyik legszegényebb részében, az alig több mint ezer lelket számláló Biriben néhány éve kinőtt a földből egy kúriának nevezett épület. Amit, hogy-hogy nem a helyi fideszes polgármester fia kupakolt össze EU-s lóvéból is.

Fideszék Szabolcsban folytatják Brüsszel ellenes harcukat. Ugyan is a magyarokat kizsákmányoló Brüsszel pénzéből a helyi Fidesz- polgármester fia egy luxus kúriát kupakolt össze.

A kúriát honlapjukon Kelet-Magyarország egyik legimpozánsabb rendezvény-helyszíneként hirdetik, ahol vállalják luxus esküvők mellett céges és privát bulik megszervezését. A 444 megjegyzi, hogy kicsit idegenül is fest  a parkolóban sorakozó sok tízmilliós autók és a kúria vezetője fején virító Dior-napszemüveg éppen itt, Biriben, az ország egyik kimondottan hátrányos helyzetű, súlyos munkanélküliséggel küzdő térségében, a Dél-Nyírségben.

Ám az RTL Klub segítségével pontosabb bepillantást is kaphatunk, hogy milyen kúriát is pattintott ki a brüsszeli lóvékból a Fidesz káderkölyök. 2017-ben ugyanis a csatorna itt forgatott az X-faktorhoz részeket és ennek apropóján bemutatta az egész luxus kulipintyót, íme:

 

Persze az Unió nem hülye, hogy luxus kúriára tolna milliókat Fidesz kölyköknek.

A kúria még az önkormányzat 2015-ös közleménye szerint is azzal a fő céllal épült, hogy abban 30 férőhelyes ifjúsági szálláshelyet alakítsanak ki, ahol „egész évben lehetőség nyílik a diákok, szervezett csoportok és egyéni látogatók (csereprogramban résztvevő diákok, képzésre érkezők) kulturált elszállásolására, illetve egyéb rendezvények megtartására”.

Bár a kúria weboldalán sem és közösségi oldalin sem lehet nyomát lelni arról, hogy a Nyírség értékeit kutató diákcsoportok  szállnának meg  itt. A 444 helyi forrásai szerint a kúriában folyamatosan zakatol  viszont a bulivonat, luxusautók váltják egymást a tágas parkolóban, az influenszereken és B-listás celebeken kívül gyakori vendégek a környékbeli fideszes politikusok is. De nem is akkora titok ez: a pompázatos kiskastély honlapján, közösségi oldalain is folyamatosan kérkedik a magas élettel, ami a kúriában  folyik.

444 megkereste Fideszék polgármesterének fiát. Ő azt mondta az oldalnak, hogy szoktak gyerekeket táboroztatni, és különben is egy kifutott pályázatról van szó. A portál szerette  volna tudni, hogy mikor, milyen turnusokban, honnan érkeznek a Kúriába a gyerekek, azt ígérte, emailben küldi el válaszait és a beszámolókat, de a 444 cikkének megjelenéséig nem jött ilyen beszámoló.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: