Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Jöhet itt bármi, járvány, árvíz, gazdasági válság: egy dolog fix Orbánék stadionokat építenek. Most éppen Pécsről hiányzott nagyon egy stadion.

A szerdai kormányülésen Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő bejelentette, hogy új stadion építését fogja támogatni a kormány – írja a Pécsi Újság.

A politikus a lap érdeklődésére elmondta, hogy a szerdai kormányülésen két döntés született a pécsi sportfejlesztésekkel kapcsolatban. Egyrészt határoztak arról, hogy a kabinet támogatja, hogy állami forrásból új stadion épüljön a városban, másrészt a Dárdai Labdarúgó Akadémia befejezésére 800 millió forintot biztosítanak a központi költségvetésből.

A stadionnal kapcsolatban egy kormány-előterjesztés tartalmazza majd a részleteket. A dokumentum része lesz többek között a megvalósíthatósági tanulmány a helyszínnel és a várható költségekkel együtt.

Nem sorolom fel, hogy mire kellene inkább ezerszer jobban az a pénz, amit Orbánék az üresen kongó stadionokba ölnek. Egy dolog biztos, hogy hiába vannak a boltokban egekben az árak, hiába vannak csődközelben a vendéglátósok, hiába vesztették el emberek ezrei a munkájukat a járvány, még ekkor is Orbánék be tudnak jelenteni egy új stadion megépítését.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: