Ahogy már megírtuk, tegnap hatalmas diáktüntetés volt Budapesten. A diákok menete a Műegyetem elől indult. Folyamatosan érkeztek az emberek. A Mérce a menet indulásakor tízezres tömegről írt. Azt, hogy pontosan mennyien voltak az alábbi lenyűgöző fénykép remekül bemutatja.

Takács Krisztián, a Momentum ferencvárosi képviselő posztolt egy lenyűgöző fényképet Facebookon, mint írja: 1956. október 23.-án azért vonultak tömegek az utcára, mert elegük lett a propaganda hazugságaiból, az emberek kisemmizéséből, a megfélemlítésből, a diktatúrából.  ’56 hőseinek úgy állíthatunk méltó emléket, ha nem hagyjuk, hogy sárba tiporják azokat az értékeket, amikért ők az életüket adták.

Majd a politikus meg is mutatja, hogy pontosan mekkora tömeget is akar a Fidesz elbagatellizálni:

 

 

A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói hónapok óta tüntetnek az intézmény modellváltása ellen, ezúttal Mindannyiunk szabadsága – Megemlékezés ’56-ról címmel szerveztek tüntetést a nemzeti ünnepre.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy mekkora tömeg tüntet a fővárosban az Orbáni-politika ellen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, a magyarok azt üzenik elég volt!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).