Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Budapest V. kerülete már korábban is hangos volt a furcsa ingatlan üzelmeiről, most 12 nagy értékű ingatlant akar a kerületi fideszes vezetése elkótyavetyélni gyakorlatilag teljes titokban- derül ki Kovács Alex, az MSZP V. kerületi képviselőjének posztjából

Kovács Alex, az MSZP V. kerületi képviselője Faceboon arról számolt be, hogy 12 ingatlan értékesítésére írt ki nemzetközi, nyílt, egyfordulós pályázatot az V. kerületi Önkormányzat, az ingatlanok forgalmi értéke az értékbecslések szerint összesen a 2,8 milliárd forintot is meghaladja.

A pályázat eredetileg többfordulós lett volna, de a Belvárosi Önkormányzat esetében nyilván már annak is örülni kell, hogy egyáltalán hajlandók ingatlanértékesítésre pályázatot kiírni.

Majd az MSZP-s város politikus leírja, hogy pontosan mit is jelent Fideszéknél a nemzetközi, nyílt, egyfordulós pályázat? Azt, hogy a pályázati kiírás megjelent az Önkormányzat honlapján és a Mai Belváros című “független” újságban. Ennyi.

Ha valaki itt ráakad a kiírásra, akkor a befektetői tájékoztatókat már angol és német nyelven is kiválthatja.

Kovács, megjegyzi hogy nyilván hazai és külföldi befektetők tömegei böngészik az Önkormányzat honlapját, meg a Mai Belváros című újságot.

Az MSZP-s képviselő arról is beszámol még, hogy Csonka Krisztián bizottsági taggal együtt kérték, a Tulajdonosi Bizottság október 20-i ülésén, hogy országos napilapban és kifejezetten ingatlanhirdetésekkel foglalkozó oldalakon is jelenjen meg a pályázati kiírás – hiába.

Az ellenzéki politikus azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, szépen kilistázta mind a 12 ingatlan pályázati kiírását és nyilvánosságra hozta Facebook oldalán, hozzátéve: segíts Te is, hogy ne tudják eldugni a pályázatot!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék milyen trükkel igyekeznek titokban tartani, hogy drága ingatlanokat készülnek megint eladni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenkihez eljusson!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: