Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lendvai Ildikó egy újabb remek szarkasztikus írással szembesít a Fidesz világ álszent valójával, íme a népszerű ellenzéki politikus legújabb írása:

Közel 8 milliárd ember él a Földön. Ebből kettő van, aki sosem hazudik. És mind a kettő magyar!

Az egyik Dózsa László színész, aki korábban azt állította, hogy ő szerepel 14 éves pesti srácként azon az 56-os fotón, amelyről később a bíróság is kimondta, hogy nem őt, hanem Pruck Pált ábrázolja.

Azt is mondta, hogy miután felrobbantott egy tankot és két orosz katonát megölt, falhoz állították, kivégezték, de életben maradt. Majd kórházba került, onnan elvitték az ávósok, és másodszor is kivégezték.

Tömegsírba tették, forró mésszel leöntötték, de egy sírásó kiásta, és most itt van. Egy friss interjújában elpanaszolta, nagyon fáj neki, hogy soha senki sem tarotta igazmondónak, pedig: “én sohasem voltam hazug”.

A másik Orbán Viktor. Ő is elmondta magáról, hogy még soha életében nem hazudott. Különböző alkalmakkor azt is kifejtette, hogy senkit nem hagynak az út szélén, senkit sem hallgattatnak el, aki nem ért egyet velük, a kormánynak nincs köze a Népszabadság megszűnéséhez, az Index elfoglalásához, ahogy a Színművészeti ügyéhez sem.

Emellett Magyarország mindenben jobban teljesít, a médiában ellenzéki fölény van, ez itt a nemzeti együttműködés rendszere, a járványt jól kezelik, valamennyi megszűnő munkahely helyett egy másikat biztosítanak, az 1,2 százalék nyugdíjemelés fedezi az inflációt, ez egy keresztény kormány.

Jó, elismerem, Dózsa egy kicsit színesebb, de vitathatatlan, hogy Orbán nyert.

A propaganda média nem fogja leközölni Lendvai Ildikó szembesítő írásait, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több emberhez jusson el az ellenzék szava!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: