A Facebook letiltotta a  Fidesz- báb, szélsőjobboldali mozgalom, a Mi Hazánk oldalát. Erről maga a könyvdarálásáról elhíresült párt adott ki sajtóközleményt

A Facebook a közösségi elveinek megsértésére hivatkozva törölte a Mi Hazánk Mozgalom több mint 80 ezer követővel rendelkező oldalát. Először a párt 1956-os megemlékezésének eseményét törölték, mivel annak a kivitelezése is sértette a közösségi elveket, majd rövid időn belül az egész oldalt lekapcsolták.

Nem ez az első esett, amikor a Facebook likvidálja a szélsőjobbhoz kapocsoldó oldalt EP-kampány idején a Mi Hazánk Mozgalom elnökének 207 ezer követővel rendelkező hivatalos közösségi oldalát állították le

A Mi Hazánk Mozgalom szerint a Facebook nemzetbiztonsági kockázatot jelent és többek közt  s benyújtottak egy olyan törvényjavaslatot amivel  könnyebb lenne bíróság elé állítani itthon a céget.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).