Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke szokásával ellentétben, most nem egy hosszas írásban fejtette ki Facebookon a véleményét, hanem egy igazság képpel hívta fel a figyelmet arra, hogy milyen is valójában a Fidesz Magyarországa.

A napokban nagy pórt kavart, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke egy zsák krumplit szeretett volna átadni Orbán Viktornak. A parlamentben ebből egy kisebb incidens is lett, s Kövér László háznagy is megrázta a büntifát.

A Jobbik elnöke rekord összegű pénzbírságot kapott, 4,4 millió forintra büntette Fideszék vezető politikusa az ellenzéki vezetőt. Sokan horkantak fel a rekord büntetés kapcsán. Köztük Lendvai Ildikó is, aki az eset mellé tett egy másik pénzbírsággal végződő ügyet:

Lendvai megosztásában arra hívja fel a figyelmet, hogy Fideszék ped@fil botrányba keveredett perui nagykövete csupán 540 ezer forintos pénzbírsággal meg is úszta az egész gyalázatos ügyet.

A Fidesz világában kilencszer nagyobb bűn krumplit vinni Orbánnak, hiszen Jakab büntetését 4,4 millióra mérte Kövér.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy pontosan mennyire is torz és elfogult a Fidesz-világ ezért, kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, mi folyik itt a hazánkban.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).