Még mindig nem lehet tudni, hogy Orbán Viktor elkapta-e a koronavírus fertőzést, és hogy tesztelték-e azt követően, hogy hétfőn találkozott Vidnyánszky Attilával, akiről kedden kiderült, hogy fertőzött.

 

Kedden délután derült ki, hogy Vidnyánszky Attila koronavírus fertőzött. A HVG úgy tudja, hogy hétfőn ülésezett a Nemzeti Kulturális Tanács, amelyen Orbán Viktor és a Nemzeti Színház vezérigazgatója is részt vett. Ráadásul a portál egyik forrása megerősítette, hogy a miniszterelnök és Vidnyánszky Attila külön is tárgyalt a megbeszélésen.

Több portál, köztük az ATV Híradó is kereste a miniszterelnökséget, hogy kiderüljön tesztelték-e a kormányfőt. A Orbán Viktor sajtófőnökétől a következő válasz érkezett: a miniszterelnök programjait minden esetben az aktuális járványügyi előírások maradéktalan betartásával szervezzük meg és bonyolítjuk le.

Nacsa Lőrinc, a Fidesz –KDNP szóvivője  azt mondta: a frakcióban nem vezetnek arról nyilvántartást, hogy ki van karanténban. Hozzátette, hogy rájuk is ugyanazok a járványügyi szabályok vonatkoznak, mint bárki másra, akiről kiderül, hogy szoros kontaktusba került egy fertőzöttel.

A sajtó arra a kérdésre sem kapott választ, hogy miután kiderült, hogy Orbán Viktor egy igazoltan fertőzött koronavírusos beteggel tárgyalt önkéntes karanténba vonul-e 10 napra, mint ahogy ezt sokaktól megkövetelik?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).