Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Még mindig nem lehet tudni, hogy Orbán Viktor elkapta-e a koronavírus fertőzést, és hogy tesztelték-e azt követően, hogy hétfőn találkozott Vidnyánszky Attilával, akiről kedden kiderült, hogy fertőzött.

 

Kedden délután derült ki, hogy Vidnyánszky Attila koronavírus fertőzött. A HVG úgy tudja, hogy hétfőn ülésezett a Nemzeti Kulturális Tanács, amelyen Orbán Viktor és a Nemzeti Színház vezérigazgatója is részt vett. Ráadásul a portál egyik forrása megerősítette, hogy a miniszterelnök és Vidnyánszky Attila külön is tárgyalt a megbeszélésen.

Több portál, köztük az ATV Híradó is kereste a miniszterelnökséget, hogy kiderüljön tesztelték-e a kormányfőt. A Orbán Viktor sajtófőnökétől a következő válasz érkezett: a miniszterelnök programjait minden esetben az aktuális járványügyi előírások maradéktalan betartásával szervezzük meg és bonyolítjuk le.

Nacsa Lőrinc, a Fidesz –KDNP szóvivője  azt mondta: a frakcióban nem vezetnek arról nyilvántartást, hogy ki van karanténban. Hozzátette, hogy rájuk is ugyanazok a járványügyi szabályok vonatkoznak, mint bárki másra, akiről kiderül, hogy szoros kontaktusba került egy fertőzöttel.

A sajtó arra a kérdésre sem kapott választ, hogy miután kiderült, hogy Orbán Viktor egy igazoltan fertőzött koronavírusos beteggel tárgyalt önkéntes karanténba vonul-e 10 napra, mint ahogy ezt sokaktól megkövetelik?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: