Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes polgármestere szerint fokozni kell az óvintézkedéseket. A Kecskemétet is ellátó kiskunhalasi járványkórház eközben lassan megtelik.

Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan, a megyeszékhely gócpont lett – közölte Szemereyné Pataki Klaudia kecskeméti polgármester közösségi oldalán.

Az óvintézkedéseket fokozni kell – írja –, így például a szabadtéri piacok üzemeltetőjét arra kérte, hogy tegyék elvárássá a maszkviselést, a lakosságot pedig arra, hogy tartsák be a szabályokat, illetve amikor halottak napján a temetőkbe látogatnak, ott is viseljenek arcmaszkot. “Ezért kérem a lakosságot, hogy az írott és íratlan járványügyi szabályokat egyaránt tartsa be.”- fogalmazz a fideszes városvezető

Tekintettel a közelgő Halottak Napjára, arra kérem a lakosságot, hogy e hét végén (október 30., 31., és november 1.), a várhatóan rendkívül zsúfolt temetők látogatása során viseljenek maszkot-írja

Vasárnap a kiskunhalasi kórház igazgatója, Szepesvári Szabolcs is arról beszélt, Szegeden és Kecskeméten is maszkot kellene viselni, mert gócponttá vált mindkét város. Közben egyre többen vannak a kiskunhalasi járványkórházban is.

A három megyét, köztük Bács-Kiskunt is ellátó,150 férőhelyes intézményben 120 beteget ápolnak (ez 10 beteggel több, mint vasárnap volt) – árulta el a kórház orvosigazgatója, Ördögh Csaba szerdán a baon.hu-nak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).