Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a köztársasági elnök megbízásából állami kitüntetéseket adott át csütörtökön Budapesten, a Pesti Vigadóban.

Az MTI közlése szerint A MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZTJE (POLGÁRI TAGOZATA) kitüntetésben részesült a kormánybarát Hír TV-nél dolgozó Földi-Kovács Andrea is.

Földi-Kovács Andrea a Hír TV visszafideszesedése után került vissza csatornához,  Földi-Kovács ugyanis volt már HírTV-s – méghozzá csaknem 10 éven át -, csak éppen a G-nap után úgy döntött, hogy “morális és szakmai okok miatt” azonnal távozik a televíziótól. Ezt követően a közmédiánál dolgozott, majd időre elszerződött a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó EchoTV-hez.

A riporternő egyik legemlékezetesebb alakítása egy Karácsony Gergellyel való igencsak elfogult beszélgetése volt, ahol igen kellemetlen perceket okozott Budapest későbbi főpolgármesterének.

 

Földi-Kovács Andreáról tudni érdemes, hogy Földi László felesége. Földi a rendszerváltás előtt MSZMP-tagként még az állampárti Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségén dolgozott, majd 1990 után az Információs Hivatalnál volt hírszerző, az utóbbi években pedig a közmédiát és a jobboldali sajtót biztonságpolitikai elemzőként haknizta végig.

Földiről legutóbb akkor került a hírekben, amikor Tarlós István főpolgármester kirúgta őt a saját, 17 fős tanácsadói csapatából még 2017-ben. Földi ugyanis biztonsági szakreferensként havi bruttó 700 ezer forintot keresett a Városházán, de távoznia kellett vállalhatatlan kijelentései miatt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy itt pontosan kik is kapnak rangos állami kitüntetéseket, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa a valóságot.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: