Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Nógrád megyei Balassagyarmat fideszes polgármester, Csach Gábor is kórházba került koronavírussal.  A politikus családja is megkapta a koronavírust. Ma Pikó András, Józsefváros ellenzéki polgármester is kórházba került koronavírussal. 

„Egy hét lázas állapot után tegnap konzultálva az orvosokkal bejöttem a kórházba újabb vizsgálatokra. A konzílium úgy döntött, hogy a biztonság kedvéért bent erősítik az immunrendszerem” – írja legfrissebb Facebook-bejegyzésében a polgármester, akit tegnap délután óta a Dr. Kenessey Kórház Covid osztályán ápolnak. Állapota – saját bevallása szerint – sokat javult azóta.

A bejegyzésből egyébként az is kiderül, hogy a polgármester családja is megfertőződött, de ők csak enyhe, vagy semmilyen tüneteket sem mutatnak. Csach városházi kollégái közül pedig mindenki koronavírus-tesztje negatív lett.

Nekem a súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott – írta ma Facebook-oldalán Pikó András, a főváros VIII. kerületének polgármestere. A politikus közölte: az ápolásban szeretteit a Szent László Kórház orvosai váltották.

Mint az előző posztomban írtam, nekem a súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott. Az elmúlt napok kimerítettek, pedig otthon, a szeretteim ápoltak, a legnagyobb gondossággal.

Ezt most egy időre felváltja a Szt. László Kórház elhivatott orvosainak és szakdolgozóinak ápolása – írja a politikus, hozzátéve, hogy köszöni az orvosok munkáját, valamint a rengeteg jó kívánságot, amelyet a napokban kapott.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: