Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Harminckétezer ember vesztette el a munkáját szeptemberben, miközben a kormány alkalmatlan válságkezelése miatt még a munkanélküliekre szánt keret is kimerült – írja közleményében a DK.

Mint írják: “A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint szeptemberben körülbelül 32 ezer munkavállaló került utcára Magyarországon. Különösen tragikus ebben, hogy a munkanélküliek ellátására szánt forrás kiapadóban van, így nyolcmilliárd forintot kellett még valahonnan Orbánéknak előkaparniuk, hogy kihúzzák az évet.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, kizárólag Orbánék alkalmatlan válságkezelésének és felelőtlenségének köszönhető, hogy Magyarország ilyen mélyre süllyedt a válságban. Mi, európai magyarok már áprilisban letettük az asztalra a válságkezelésről szóló húszpontos javaslatcsomagunkat.

Ezzel szemben Orbánék úgy szórták a pénzt, mintha nem lenne holnap, és a bértámogatás meghosszabbítása, az álláskeresési járadék, vagy a családi pótlék összegének megemelése helyett inkább szobrot vásároltak Matolcsynak, szőnyeget Kövér Lászlónak és vadászati világkiállítást Semjén Zsoltnak, és a jövőben is csak ennyire számíthatunk majd tőlük.”

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki véleményekről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenkihez eljusson az ellenzék szava.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: