Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Trump bukásával és Biden sikerével bealkonyulhat a populizmusnak Európában, mert Orbán, Kaczynski, Salvini és Le Pen onnantól kezdve nem bújhatna többé Trump mögé – mondta a luxemburgi diplomácia vezetője a Frankfurter Rundschaunak, szúrta ki a HVG

Asselborn azonban megjegyezte, hogy az esetleges amerikai elnökcsere nem fogja egy csapásra megoldani az unió belső gondjait. Hiszen például a magyar kormányfő már jóval a Fehér Ház mostani ura előtt nekiment a jogállamnak.

Úgy gondolja azonban, hogy a világ nem engedhet meg magának még négy olyan évet, mint amilyet 2016-tól mostanáig átélt, hiszen Trump példátlan módon nem csupán saját országát, hanem az egész nemzetközi közösséget megosztotta.

Ezért azt reméli, hogy most kedden Biden kerekedik felül. Világszerte milliók bíznak abban ugyanis, hogy jobbra fordulnak a dolgok a tengerentúlon, vagyis visszaveszi helyét a nemzetközi jog és nem az ököljog uralkodik tovább. Hogy vissza lehet szorítani a populizmust és a nacionalizmust, és az államközi vitákban újra a civilebb megközelítés lesz a mérvadó.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: