Az Index információi szerint kórházba került Szőcs Géza költő, Orbán Viktor miniszterelnök kulturális főtanácsadója.

Az Index értesüléseit megerősítették, Szőcs Gézát jelenleg az intenzíven ápolják, ahol lélegeztetést kap. A József Attila- és Kossuth-díjas, erdélyi születésű 67 éves költő 2012 óta lát el szaktanácsadói feladatokat a miniszterelnök mellett kulturális területen.

A napokban derült ki Vidnyánszky Attiláról, a Nemzeti Színház igazgatójáról, hogy szintén megfertőződött koronavírussal. Vidnyánszky hétfőn a Nemzeti Kulturális Tanács ülésén találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, akivel sajtóinformációk szerint külön is egyeztetett. Könnyen lehet, hogy az eseményen Szőcs Géza is részt vett mint a miniszterelnök kulturális főtanácsadója- írja az index

Több politikus is kórházba került a napokban a kornavírussal. Tegnap írtunk arról, hogy a Nógrád megyei Balassagyarmat fideszes polgármester, Csach Gábor is kórházba került koronavírussal.  A politikus családja is megkapta a koronavírust.  Pikó András, Józsefváros ellenzéki polgármester is kórházba van.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).