Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nem egy írás született már arról, hogy Fideszék egészségügy minisztere mennyire nincs a helyzet magaslatán. Talán nem véletlen, hogy Orbán inkább előhúzta a sublódból Pintér Sándor belügyminisztert. Lendvai Ildikó legújabb írásában is erre a furcsa helyzetre világít rá:

Az egészségügyért felelős miniszter levelet intézett az intézményvezetőkhöz. Érthető és szükséges lépés, a járvány egyre aggasztóbb, sürgős intézkedésekre van szükség. Az intézmények nyilván várják is, hogy ne csak Pintér belügyminiszter, hanem a saját miniszterük is adjon eligazítást és segítséget a legfontosabb teendőkhöz.

A levél egyetlen intézkedésre hív fel: “kiemelten fontos, hogy a COVID-19 világjárvány második hulláma során hitéleti szempontból is tekintettel legyünk betegeinkre”. Ezért “a végstádiumú betegek és/vagy időskorúak vallási célú támogatása” érdekében a szentségek kiszolgáltatásához, az utolsó kenet feladásához soron kívüli belépést kell biztosítani a papi személyeknek.

Tudom, hogy a súlyos beteg, talán gyógyíthatatlan hívők számára milyen drámaian fontos lehet a lelki-vallási felkészülés. Egyetértek azzal, hogy az ehhez való jogukat minden áron biztosítani kell.

De ugye remélhetem, hogy a miniszter figyelme a járvány súlyosbodása miatti egyéb intézkedésekre is kiterjed? Talán majd a következő levélben.

A propaganda média nem fogja leközölni Lendvai Ildikó írásait, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mennyire nem csinál semmit az egészségügyi miniszter.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: