Szalma György, a közpénzből működő, Origo nevű propagandalap munkatársa néhány napja egy horogkeresztes karkötőt viselve vett részt a szintén közpénzből működő propagandatévé, a PestiTV adásában.

 

„Náci jelképpel szerepelt az Origo propagandistája – feljelentést teszünk!” – írja a Momentum a Facebookon. A párt közleménye szerint Szalma György, az Origo munkatársa néhány napja egy horogkeresztes karkötőt viselve vett részt a PestiTV adásában.

„Ma már alig lepődünk meg, hogy a kormánypárt csatolt részei egyre jobban hasonlítanak a nemzetiszocialista eszmék képviselőire: néhány éve egy másik propagandalap munkatársa karlendített büszkén, nemrég pedig Raffay Ernőt tüntették ki tisztikereszttel, aki szerint a zsidók »kitúrták a magyarokat a pozíciókból a tudományban és az akadémián«, és „Kárpátalján nagyon agresszív elzsidósodás volt”.

Legújabban pedig Szabó Tímeáról írt a Magyar Nemzet szerzője nemzetiszocializmust idéző lejáratócikket. Ami 10 éve a kurucinfó volt, az ma a közpénzből tolt kormánypropaganda” – írja a párt.

Tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt Körömi Attila, a Momentum elnökségi tagja feljelentést tesz az Origo munkatársa ellen. „Kíváncsian várjuk, maradhat-e egy horogkeresztet viselő propagandista a Fidesz egyik beszélőfeje” – szögezte le a párt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).