Orbán Viktor a kormányülés után Facebookon jelentette be azokat az intézkedéseket, melyek ma éjféltől lépnek életbe.

A miniszterelnök szerint a helyzet súlyos, ha figyelembe vesszük a szomszédos országok tendenciáit, és a hazai helyzetet, akkor

DECEMBER KÖZEPÉRE A KÓRHÁZAK TELJESÍTŐKÉPESSÉGÜK HATÁRÁRA KERÜLHETNEK!
A miniszterelnök kijelentette, továbbra is a krónikus betegek, az idősek vannak komoly veszélyben, ezért új lépésekre, gyors cselekvésre, időben meghozott döntésekre van szükség.

Ezért MA ÉJFÉLTŐL ÚJRA ÉLETBE LÉP A RENDKÍVÜLI JOGREND, aminek 90 nappal való meghosszabbítását fogja kérni a parlamenttől. Újabb szabályok is életbe lépnek, melyek közül a legfontosabbak:

A rendezvényekben, sportrendezvényeken, moziban, színházban csak minden harmadik  széket lehet használni, kötelező lesz a maszk használata, amit ellenőrizni fognak, a be nem tartókra pénzbírság, a szórakozóhelyekre pedig azonnali bezárás vár.

Ma éjféltől pedig éjfél és hajnali öt óra között kijárási korlátozás lép életbe.
Újra ingyenes lesz a parkolás, és azokban az időszakokban amikor csúcson van a tömegközlekedés, járatszám növelés lesz.

A miniszterelnök szerint komoly a helyzet, de megoldható. A végső megoldást a vakcina jelenti, amely már látótávolságon belül van.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).