Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

„Jobb későn, mint soha” – ez volt az első reakcióm a miniszterelnöki bejelentésre. Csak remélni tudom, hogy nem túl későn” – írta Facebook-posztjában Budapest vezetője. Íme Karácsony teljes írása, Orbán bejelentésére

Jobb későn, mint soha – ez volt az első reakcióm a miniszterelnöki bejelentésre. Csak remélni tudom, hogy nem túl későn… A korlátozások immár elkerülhetetlenek, mert kiderült, hogy egyáltalán nem vártuk “talpig fegyverben” a második hullámot, a helyzet egyáltalán nem “istenes”, hanem kezd drámai lenni. Talán ez lenne az első fontos változás: a politikai lózungoktól mentes őszinte beszéd.

A mai bejelentésből azt már tudjuk hogy a kormány mit vár el az állampolgároktól és az önkormányzatoktól. De a kormány maga mit fog tenni?

Mert a mai bejelentésből fájóan hiányzott az, amit a szakértők régóta követelnek: növelni a tesztkapacitásokat! Fontosnak látom az állandó tesztelés kiterjesztését a közoktatásban dolgozókra.

A tömegrendezvények esetében a nagyobb határozottság is indokolt lett volna. A közösségi közlekedés kapcsán nem ártott volna egy egyeztetés az önkormányzatokkal, hiszen sok helyen már most is teljes kapacitáson üzemel, alacsonyabb kihasználtsággal.

Az ingyenes parkolás és a járvány megfékezése között alighanem nincs olyan szoros összefüggés, mint az ingyenes parkolás és sok önkormányzat nehezen kezelhető bevételkiesése között.

A kormány mai döntései nyomán a Fővárosi Önkormányzat holnap foglalkozik a saját hatáskörében meghozható döntésekkel, és természetesen ezekről részletesen tájékoztatunk.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: