Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Karácsony Gergely, Budapest ellenzéki főpolgármestere az imént jelentette be Facebookon, hogy az általa vezetett főváros leteszteli a tanárokat. Íme Karácsony Gergely tájékoztatója: 

Köszönöm azoknak a kerületi polgármestereknek és mindkét nagy pedagógus szakszervezetnek, akik jelezték, hogy örömmel vesznek részt az iskolai dolgozók tesztelésének megszervezésében és lebonyolításában.

A bajban különösen fontos, hogy együtt dolgozzunk Budapestért, a budapestiek egészségéért, a tanárok és más iskolai dolgozók, egyben a gyermekeink, unokáink védelméért.

Külön örülök, hogy egyre több kerület, csatlakozva a Főváros tesztprogramjához az óvodai és bölcsődei dolgozókat is leszűri. Egy ilyen helyzetben szerintem nincsenek szocialisták és fideszesek, nincsenek DK-sok és momentumosok, de még párbeszédesek sincsenek.

Felelős városvezetők vannak, akik érzik a felelősséget a településükön, kerületükben élők iránt. A Főváros természetesen mind a 23 kerület számára biztosítja a teszteket.

A propaganda média nem fog beszámolni Karácsony Gergely fontos védelmi lépéséről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa a főváros valódi lépéseket tesz a vírus megállítására.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: