Tragikus hirtelenséggel, szívpanaszok miatt elhunyt Gulyás Zoltán, a DK kecskeméti önkormányzati képviselője. Gulyás 2019-ben került be a testületbe.

Az Index információ szerint csütörtök este lett rosszul Kecskeméten, régóta probléma volt a szívével,  az nem derült ki róla, hogy megfertőződött volna a koronavírussal. Halálának hírét környezetéből is megerősítették.

Gulyás Zoltán ismert színész volt, rendszeresen szinkronizált, szerepelt televíziós műsorokban is. 2019-ben vállalt közéleti szerepet, listán jutott be képviselőként a kecskeméti közgyűlésbe az ellenzéki Szövetség a Hírös Városért Egyesület színeiben a tavaly októberi önkormányzati választáson.

1980-ban a Madách Színházban kezdte a színészi pályáját, de játszott a kecskeméti Katona József Színházban, vendégként fellépett a Centrál Színházban is, gyakori szereplője volt korábban a Gálvölgyi Show-nak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).