Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tovább nőtt Biden előnye Pennsylvaniában, Philladelphiában már az utcán táncolnak az emberek

Jelen pillanatban vezet Biden  Pennsylvaniában, ha ebben az államban a demokrata elnök-jelölt győz, akkor Ő az USA következő elnöke és Trump csomagolhat

Hivatalos eredmény még mindig nincs, és sokan nem is akarják még elkiabálni a dolgot, de közben az államban lévő Philadelphia városában már elég karneváli a hangulat, az emberek az utcára vonultak és örömünnep tört ki Trump bukásának hírére.

Közben Trump csalást óbégat, de ezeket a vádakat saját párttársa, Pennsylvania republikánus szenátora cáfolta meg, Pat Toomey kijelentette nincs bizonyítéka választási csalásnak.

Toomey az NBC-nek beszélt pénteken arról, hogy látta ugyan Trump csütörtök esti, Fehér Házban előadott beszédét, de nagyon nehéz volt végignéznie. Mint a republikánus politikus fogalmazott, az elnök vádjai a nagyléptékű csalásról és szavazatlopásról egyszerűen nem megalapozottak, és az állam szenátoraként nincs tudomása arról, hogy bármi jogsértő történt volna. A politikus szerint rendellenességek minden választáson előfordulnak, de ezek jellemzően nagyon kevés szavazatot érintenek csak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: