Tovább nőtt Biden előnye Pennsylvaniában, Philladelphiában már az utcán táncolnak az emberek

Jelen pillanatban vezet Biden  Pennsylvaniában, ha ebben az államban a demokrata elnök-jelölt győz, akkor Ő az USA következő elnöke és Trump csomagolhat

Hivatalos eredmény még mindig nincs, és sokan nem is akarják még elkiabálni a dolgot, de közben az államban lévő Philadelphia városában már elég karneváli a hangulat, az emberek az utcára vonultak és örömünnep tört ki Trump bukásának hírére.

Közben Trump csalást óbégat, de ezeket a vádakat saját párttársa, Pennsylvania republikánus szenátora cáfolta meg, Pat Toomey kijelentette nincs bizonyítéka választási csalásnak.

Toomey az NBC-nek beszélt pénteken arról, hogy látta ugyan Trump csütörtök esti, Fehér Házban előadott beszédét, de nagyon nehéz volt végignéznie. Mint a republikánus politikus fogalmazott, az elnök vádjai a nagyléptékű csalásról és szavazatlopásról egyszerűen nem megalapozottak, és az állam szenátoraként nincs tudomása arról, hogy bármi jogsértő történt volna. A politikus szerint rendellenességek minden választáson előfordulnak, de ezek jellemzően nagyon kevés szavazatot érintenek csak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).