Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Trump közleményt adott ki a sajtóorgánumok azon hírére reagálva,  hogy Joe Biden megnyerte a választásokat. Trump azzal vádolja Biden-t, hogy “hamisan pózol” győztesként, szerinte a választásoknak “messze nincs vége”

“Mindannyian tudjuk, miért mutatja Joe Biden hamisan győztesként magát, és miért próbálnak médiaszövetségesei annyira segíteni neki: nem akarják, hogy leplezzék az igazságot. Azt az egyszerű tény, hogy ez a választás még korántsem ért véget” -írj a közleményében Trump.

Az elnök szerint “Joe Bidenet nem igazolták győztesként egyetlen államban sem, nem beszélve az egyik erősen vitatott államról, ahol a kötelező lesz az újraszámlálás, de vannak olyan államok, ahol Tarmp kampánycsapata óvásokat nyújtott be és ha ezeknek helyt adnak meghatározhatják a végső győztest.

Trump állítása szerint Pennsylvaniában a jogi megfigyelőinek nem engedélyezték az érdemleges hozzáférést a számlálási folyamathoz. A törvényes szavazatok döntenek arról, hogy ki az elnök, és nem a hírmédia “- mondta.

„Hétfőtől kezdve kampánycsapatom bíróság elé viszi az ügyeket, hogy biztosítsák a választási törvények maradéktalan betartását. Az Amerikai Népnek tisztességes választás jár, ahol  megszámlálják az összes legális szavazatot, és nem számítanak az illegális szavazatokat.

Csak így lehet biztosítani a közvélemény teljes bizalmát választásainkban. Döbbenetesnek tartja, hogy a Biden-kampány nem hajlandó egyetérteni ezzel az alapelvvel, és azt akarja, hogy a szavazólapokat akkor is számolják meg, ha azokat csalással adták le- vélekedik ellenfeléről Trump

Szóval mit rejteget Biden? Addig nem nyugszom, amíg az Amerikai Nép nem tudhatja meg a valódi szavazatszámot mert ezt a demokrácia megköveteli ”

Maradjunk annyiban Trump tolja a szokásos jobboldali mantrát, amikor kikapnak egy választáson: újraszámlálás, csaltak stb. stb. stb.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: