Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egyre biztosabbnak látszik, hogy Trump elvesztette a választásokat, Biden előnye folyamatosan nő, közben Trump csalást óbégat, de ezzel egyedül marad. Saját emberei és saját médiája cáfolja.

Rupert Murdoch médiája a Trump-világ egyik legfontosabb oszlopa, a Guardian összefoglalója szerint viszont most feltűnően hasonló üzenettel jelentkezett több ide tartozó orgánum: lényegében azt mondják, hogy egy dolog a jogi lehetőségek kimerítése, de Trumpnak nem kellene „lerombolnia az örökségét” azzal, hogy nem fogadja el az eredményt.

Erről írt szerkesztőségi véleménycikket a Wall Street Journal, a szintén jobbos Fox News egyik meghatározó műsorvezetője, Laura Ingraham pedig azt mondta műsorában, ha egyértelművé válnak az eredmények, Trumpnak méltósággal kell elfogadnia azokat.

Az is előfordul, hogy a Fox riportere élő adásban utasítja vissza a csalásról szóló vádakat, amit a Trump-kampány állít a szavazatszámlálásról.

Trump párttársa, Pennsylvania republikánus szenátora is megcáfolta az elnököt, Pat Toomey kijelentette nincs bizonyítéka választási csalásnak.

Toomey az NBC-nek beszélt pénteken arról, hogy látta ugyan Trump csütörtök esti, Fehér Házban előadott beszédét, de nagyon nehéz volt végignéznie. Mint a republikánus politikus fogalmazott, az elnök vádjai a nagyléptékű csalásról és szavazatlopásról egyszerűen nem megalapozottak, és az állam szenátoraként nincs tudomása arról, hogy bármi jogsértő történt volna. A politikus szerint rendellenességek minden választáson előfordulnak, de ezek jellemzően nagyon kevés szavazatot érintenek csak.

S csak, hogy vonjunk egy hazai párhuzamot: igen Amerikában is van jobboldali meg baloldali média. Csak most mutatkozik meg a nagy különbség: míg Magyarországon a Hír TV nem hogy visszaráncigálná Orbánék antidemokratikus baromságait, mint ahogy az amerikai jobboldali média teszi Trumppal, hanem ellenkezőleg támogatja sőt még sok esetben kifejezetten erre is uszít.

De USA egy demokrácia, Orbán országlása meg egy pállott szagú kis zsebdiktátor izzadó erőlködése.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: