Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Több magyarországi város is szigorításokat jelentett be a járvány megakadályozásának érdekében. Erről a Blikk készített egy összeállítást.

Kaposváron arra kérik a lakókat, hogy november 16-tól a sürgős eseteket leszámítva mindenki kérjen időpontot a hivatalban, és várják az önkéntesek jelentkezésit is, akik az időseknek való bevásárlást és ételszállítást segítenék.

Miskolcon hétfőtől ideiglenesen bezárnak az Avason, Perecesen, Bükkszentlászlón, Szirmán, Martinkertvárosban, a Szentpéteri kapuban és Diósgyőrben a polgármesteri hivatal kihelyezett ügyfélszolgálatai.

Pécsen a hivatali dolgozók mintegy harmada már otthonról dolgozik, ha pedig a kormány úgy dönt, hogy a polgármester hatáskörébe utalja egyes időszakok városi védekezési feladatait, – például a közterületek hétvégi lezárási lehetőségeit – akkor ésszerű intézkedésekkel segítik a járvány elleni védekezést.

Gyöngyösön péntektől már a piacok teljes területén kötelező a maszkok viselése. Salgótarjában a polgármesteri hivatal dolgozói otthonról dolgoznak, szünetel az ügyfélfogadás, mivel többen is megfertőződtek. Szombathelyen is szigorítottak az önkormányzati hivatal ügyfélfogadási rendjén: több ügyet csak online lehet intézni vagy előzetes időpont-egyeztetés után.

Győrben szünetelni fog hétfőtől a személyes ügyfélfogadás, csak postai úton, telefonon vagy elektronikusan lehet majd intézni az ügyeket. Szekszárdon is kérik a lakosokat, hogy akik tehetik, azok kerüljék el a személyes kontaktot a hivatalokban. Továbbá, az önkormányzat járványügyi munkacsoportokat állít fel a védekezési feladatok koordinálására. A lejáró lakhatási és gyógyszertámogatásokat pedig a veszélyhelyzet után 30 nappal meghosszabbítják.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: