Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor ezekben a percekben igen durva kijárási tilalmat jelentet be: este nyolc óra után senki sehova.

Orbán Viktor a hajnalban kezdődő tanácskozás eredményeként bejelentette a legújabb intézkedéseket, melyek már közelítenek ahhoz a szigorhoz, amely szükséges a vírus megfékezéséhez.

Ezek a következőek: este 8 óra és hajnali 5 óra között kijárási tilalom lesz, minden gyülekezés tilos és  az éttermek is bezárnak.

Az üzletek, a fodrászatok, a kisipari szolgáltatók 19 órakor bezárnak, szállodák nem fogadhatnak turistákat, csak üzleti útra érkezőket, általános rendezvénytilalmat vezetnek be, legfeljebb 10-en lehetnek családi-, vagy magánrendezvényeken, esküvő csak lakodalom nélkül lehetséges.

Temetéseken legfeljebb 50 fő vehet részt, sportmérkőzéseket zárt kapuk mögött lehet megrendezni, amatőr csapatsport tilos a szabadban is, szabadidős létesítményeket bezárják – ide tartoznak az állatkertek, múzeumok, edzőtermek is.

Felsőoktatás csak online formában működhet, a kollégiumokat is bezárják, középiskolákba a 8. osztály fölött digitális oktatás lép életbe, az általános iskolák, óvodák, bölcsődék nyitva maradnak, a kórházi dolgozókat, az iskolai tanárokat, a bölcsődei- és az óvodai dolgozókat hetente tesztelik célzottan. A korlátozó intézkedéseket 30 napra vezetik be, és meghosszabbíthatják bármennyire időre.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: