DK: a kormány elvesztette a kontrollt az ország sorsa felett

Arató Gergely (DK) leszögezte, hogy  a kormánynem készült fel a koronavírus-járvány második hullámára, ezért éjfélkor leállítja az országot.

Szerinte a kormány fél éven át nem csinált semmit, nem sokszorozta meg a tesztelési kapacitást, nem készítette fel az oktatást, az egészségügyet, és nem erősítette meg a vállalkozásokat sem.

Ősszel nem kezdték el a tömeges tesztelést, a kormánytagok helyette “békésen ringatóztak az adriai jachtokon, szürcsölték a pezsgőt” – fogalmazott.

Azt mondta, a kormány elárulta a magyar embereket és elvesztette az irányítását a járvány, valamint a kontrollt az ország sorsa fölött.

Bírálta az egyébként is “szűkmarkú” és “rosszul működő” bértámogatási rendszer megszüntetését, azt, hogy a kormány nem hosszabbította meg a munkanélküli ellátás időtartamát, valamint hogy elvette az önkormányzatok forrásait.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).