Azt már nem egyszer tapasztaltuk, hogy Fideszék különleges vonzalmat éreznek a keleti diktatúrák iránt. Most Fideszék legfőbb véleményvezére mondott olyan mondatokat, amin nagyon el kell gondolkozni.

A Hír TV-n futó Sajtóklub legutóbbi műsorában is az USA elnökválasztása volt a téma. Itt a jobboldal meghatározó véleményvezérei szépen kimutatták a foguk fehérjét, hogy valójában milyen demokráciáról is álmodoznak.

Bayer Zsolt a következő ékes gondolatmenetet bírta előadni:

(…) Ha belegondoltok, ez az az Amerika, amelyik vádlóan fölemelte az mutatóujját és rámutatott Fehéroroszországra, s Lukasenkora, hogy ott micsoda dolgok történnek. Lukasenka Fehéroroszországa egy hibátlan pedigréjű, tökéletes, már- már svájci demokráciának tűnik a jelen állapotokhoz képest.

Magyarul Bayer Zsolt azt fejtette ki, hogy USA-hoz képest Fehéroroszország egy hibátlan demokrácia.

Na ehhez mit lehet hozzátenni? Csak annyit, hogy azt már tudjuk hogy Fideszéknek demokrácia építés szempontjából nem az USA a követendő példa, hanem a keleti diktatúrák. De ezt azért ennyire nyíltan még nem mondták ki soha.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy pontosan mit is jelent amit Fideszék beszélnek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa Bayer elszólta magát, mi neki a demokrácia etalonja.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).