A ismert videós, Gulyás Márton nevével fémjelzet csatorna a Partizán készített egy tényfeltáró videót Trump bukásához vezető kudarcos 4 évről.

A politikai elittel szembehelyezkedő botrányhős karaktere nagyon bejött Donald Trumpnak 2016-ban, amikor még egy teljesen új Amerikát ígért a csalódott, magukra hagyott szavazóknak.

Azonban hatalomra kerülése után kiderült, hogy Trump sok tekintetben nem feltétlenül áll olyan távol azoktól, akiknek a leváltását ígérte – bár akad olyan szakpolitikai terület is, ahol folyamatosan, újabb és újabb meghökkentő lépéseket tett. Gazdaság-, külpolitika, emberi jogi kérdések vezettek valójában Trump bukásához.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy a Partizán tényfeltáró filmjét, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több ember lássa a valóságot.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).