Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az nem kérdés, hogy a magyar demokráciával valami nem stimmel, azt is érezzük, hogy fideszék beteg világot építenek. Most érkezett egy beszámoló az -ból, amiből élesen kirajzolódik a Fideszes nyikhajoknak lövése sincs a demokráciáról

USA és Magyarország között mindenféleképp van egy hasonlóság: van egy markánsan jobboldali és baloldali média. A Trumphoz és a republikánusokhoz sorolt Fox News, az ami itthon nálunk a Hír TV.  S a hasonlóság ennyiben ki is merült.

Ugyanis ebből a beszámolóból élesen kirajzolódik, hogy van mit tanulni még demokráciáról nekünk, de leginkább a nyikhaj Fideszéknek és hogy miért is lehet rájuk azt mondani, hogy propagandisták és nem újságírók.

Történt ugyanis, hogy a republikánusokhoz közeli Fox News nemes egyszerűséggel lekeverte  Trump szóvivőjét, amikor a választási csalásokról kezdett el hazudozni.

Ugyanis a leszerepelt elnök szóvivője épp a republikánusok központjában volt, és a saját véleményét tolmácsolta a csatornának. Elismételte a Trump és csapata által a napokban rengeteget idézett állítást, hogy a pártjuk csak azt szeretné, hogy minden jogszerűen leadott szavazatot megszámoljanak, és hogy egyetlen jogszerűtlenül leadott szavazatot se számítsanak bele a választási eredményekbe. Ezen a ponton azonban a jobboldali csatorna  megszakította a kapcsolást, és a stúdióban ülő műsorvezető elmondta:

„vaó, vaó, vaó, azt hiszem, nagyon világosnak kell lennünk: épp most vádolta meg a másik oldalt csalással és jogsértő szavazatokkal. Ha csak nincs több információja, amivel alá tudja ezt támasztani, nem tudom jó képet vágva hagyni, hogy ezt önök tovább nézzék”.

Ugye Amerikában a helyzet most az, hogy Donald Trump még mindig nem volt hajlandó elismerni a vereségét, és csalásokról beszél, de ezzel kapcsolatban se ő, se stábjából senki nem mutatott még fel semmiféle bizonyítékot.

De akkor egy kicsit kanyarodjunk haza: Ön azt eltudná képzelni, hogy a Fidesz-pincsi Hír TV vagy akár az állami M1, lekavarja valamelyik Fidesz ugribugrit mert az élő kapcsolásban hazudozik bizonyítékok nélkül?

Azonban ennek a beszámolónak van egy nagy tanulsága is: a Fidesz propagandistáinak baromira nem a demokrácia és a haza fontos, hanem a saját kis zsíros állásuk és a pártjuk érdekei. Ők valóban hazaárulók, akik nap, mint nap susogós húsz ezresekre cserélik a demokráciát és Magyarországot.

Lásd magyar, hogy amit tesznek az egy közönséges és aljas néphülyítés. Minden aljassághoz asszisztálnak, és minden alávalóságban benne vannak.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy mi a fő különbség egy demokrácia és Orbán pállót szagú rezsimje között, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több gondolkodó magyar embernek essen le a 20 fillér, hogy mi folyik itt!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: