Hazug Fideszest könnyebb utolérni, mit a sánta kutyát- tartja korunk mondása. Most a Fidesz közeli Pesti Srácok hazudta be, hogy Trump több államban is átvette a vezetést.

Több államban is sikerült átvennie a vezetést Donald Trumpnak a szavazatok újraszámlálását követően. Az elnök néhány órával ezelőtt magabiztos üzenetet tett közzé Twitter-oldalán- írja a Pesti Srácok

Nos a Fidesz média hazugságát a világ legkönnyebb dolga leellenőrizni elég csak beütni a CCN-t vagy a FoxNewst. Sehol semmi ilyen hír.

De ha valaki végiglapozza Donald Trump Facebook oldalát, az elnök sem állít ilyet. A CNN-en a vezető hír éppen arról szól, hogy elnök egyik tanácsadója szerint Trumpot kétszer is vesztesnek lehet tekinteni, mivel az eredmények megtámadására tett kísérletei szépen kudarcot vallanak.

A Fox News meg azt írja, hogy Pennsylvania-ban Biden már több mint 50 000 szavazattal, 0,75% -os különbséggel vezet, ami meghaladja azt a 0,50% -ot, amely ahhoz szükséges, hogy a vesztes jelölt újraszámolást kérjen.

A propaganda média nem fogja feltárni, hogy Fideszék már egy olyan tényben is hazudoznak, amit pár google-s kereséssel le lehet ellenőrizni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).