Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 168 Órának adott interjúban Koncz Zsuzsa hosszan beszél hamarosan megjelenő új lemezéről, a Szabadnak születtél címűről, de előkerül számos közéleti téma is. Így az is, hogy az előző album óta is „vadvilágban” élünk.

Koncz Zsuzsa az interjúban elmondja hogy a lemezének a „Szabadnak születtél” cím adád inkább dühös, mint sem keserű. A keserűségben van valami végleges, valami belenyugvó, én pedig semmiképpen sem szeretnék keseregni, de belenyugodni sem. Azt gondoltam, hogy ezeken a dalokon keresztül kiengedhetek magamból feszültségeket, ha van bennem düh azt is szabadjára engedem – talán másoknak is éppen ebben segít- fogalmaz.

„A gyűlölködésre kihegyezett közélet sajnos velünk maradt, sőt, a hang egyre durvult az óta.”- mondta

A lemez címadó dala kapcsán elárulja még, hogy mindig európai magyarként gondolt magára, sohasem hitte, hogy a kettő között ellentmondás van. Az Európához tartozás számomra éppoly fontos, mint az anyanyelvem, a szülőföldem. Nem véletlen, hogy én nem léptem le, akkor sem, amikor erre lett volna lehetőségem- szögezi le.

Koncz Zsuzsa az őt az utóbbi időben ért támadásokról azt mondja, eléggé szabadjára engedett gyerekkor után lett felnőtt, így az igazodási kényszer is kisebb volt benne, mint amit sokan elvártak volna. Ezért „ma sem érzem szükségét annak, hogy azoknak próbáljak megfelelni, akik a nézeteimet támadják”.

Az énekesnő „páratlan, nagyhatású” tettnek tartja, hogy az Index munkatársai felálltak, a színművészetis diákokról pedig azt mondja, hogy „nagyon klassz embereknek! (…) Vállalva, hogy erősen kétséges, hogy lehet-e ennek jó vége”.

Nagyszerű dolognak tartja, hogy ezt figyelmen kívül hagyják, már ilyen fiatalon tudják: „egy művésznek a szabadság a legfontosabb. Az ő kiállásuk mindnyájunk számára fontos példa, és tulajdonképpen már győztek, bárhogyan is végződjön ez a történet”.

Koncz Zsuzsa beszél a közös munkáról Bródy Jánossal, Kulka Jánossal, majd kiderül, jóval több baja van a férfi politikusokkal. Nemzetközi példákat hoz arra, milyen hasznos, ha egy nő vezet egy országot. Szerinte sok bajt okoz a macsó politizálás, amire példaként az amerikai elnököt hozza, mondván, Donald Trump „elszabadult hajóágyúként szántotta fel Amerikát, a világ vezető hatalmát”.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: