Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A járvány szempontjából kevésbé, de Fideszék aljas hatalmi módszeriek szempontjából fontos lépést készítettek elő. Átalakítaná a kormány a vízművekre vonatkozó közműadót és az eddigiekkel ellentétben  a magyarországi nagyvárosi vízművek a korábbi sokszorosát, míg a kisebb települések kiszolgáló cégek az eddiginek a töredékét fizethetnék – olvasható a hvg.hun

A hét évvel ezelőtt bevezetett közműadó a vállalatok vezetékeinek hossza alapján határozta meg a fizetést a cégeknek, ebben a rendszerben a kistelepüléseket kiszolgáló közműcégek többet fizettek nagyvárosi társaiknál.  Most ezt úgy alakítanák át, hogy a nagyvárosokban élők terhei radikálisan megfognak nőni.

Az öt állami tulajdonú regionális vízműnek a változás nem igazán jelentene újdonságot, azonban vízműcégek többsége önkormányzati tulajdon, akiknek az újabb anyagi terhek további súlyos nehézségeket okoznának.

Ami ismét nem véletlen, ugyanis az ellenzék 2019-ben pont a nagyvárosokban tört előre. Orbánék az egész járványhelyzetet arra használták fel, hogy gyakorlatilag tönkretegyék azokat az önkormányzatokat, ahol nem fideszes polgármester van.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbánék agya még a bajban is az aljaskodáson jár, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, hogy babrál ki a Fidesz a városban élőkkel.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: