Kigondolta volna, hogy éppen a Pest megyei Nagykátán támad fel az egykor szebb napokat is megélt Független Kisgazdapárt. A Telex megtalálta korunk Torgyán Józsefjét és rögtön interjút és készített vele.

Nagykátán a 2019-es önkormányzati választásokon elindult a FKgP és a legnagyobb meglepetésre a településen középpárti eredményt szállítót, így még egy képviselőt is sikerült bejuttatniuk a testületbe.

Ez önmagában is érdekes is lehetne, de  Szabó Ákos, a Független Kisgazdapárt képviselője még sem ezzel került be a hírekbe. A Független Kisgazdákat Nagykátán Torgyáni- magasságokba emelő politikus ugyanis beleült Duró Dóra darálójába.

Nagykátán a közgyűlés határozatban tiltotta meg az “LMBTQ propaganda terjesztését és népszerűsítését” az önkormányzat által fenntartott közintézményekben. A lépésre azután szánták el magukat, hogy megjelent a Meseország Mindenkié című mesekönyv, amiben sz@xuális kisebbségekhez tartozó mesehősökről olvashatnak a gyerekek.

Ezt a “csodás” kezdeményezést nyújtotta be az FKgP politikusa, amit a Fidesszel közösen meg is szavaztak. Milyen csodás dolog, hogy Nagykátán feltámadt az Orbán-Torgyán polgár kormány. Reméljük csillei cseresznye is lesz majd.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).