Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Azt, hogy Orbánnak van valami érhetetlen vonzódása a keleti diktatúrák iránt azt már tudjuk. A járvány helyzet alatt, bár tesztet nem végez eleget a kormány, de cserébe gépfegyveres terrorelhárítókat küld éjjelenkét Budapestre.

Karácsony Gergely sem hagyta szó nélkül Orbánék újabb beteges lépését, miszerint éjjelente gépfegyveres terrorelhárítókkal harcol a járvány ellen. A főpolgármester a Facebookon a következőket írja:

Köszönöm a budapestieknek, hogy a kijárási korlátozások első napján, akárcsak az első hullám idején, most is tiszteletre méltó belátással, egymás iránti odafigyeléssel tartották be a mégoly kellemetlen szabályokat.

Fontos, hogy a közterületen is egyre többen hordják a maszkot, mindenkit erre kérek és bíztatok. Budapest erős város, erős közösség.Sokakkal együtt én sem tudom, mi volt a célja, hogy „talpig fegyverben” járőröztek a terrorelhárítók tegnap este a kiürült városban.

Félelemkeltéssel, fenyegetéssel biztosan nem, de a politikai lózungoktól és hamis sikerpropagandától mentes őszinte beszéddel igenis el lehet érni az emberek együttműködését. És a budapestiek ebből ismét példát mutatnak.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán már ott tart az erőfitogtatásban, hogy gépfegyveres terrorelhárítókkal harcol a járvány ellen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, ha szerinted is érthetetlen amit Fideszék művelnek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: