Kovács Zoltán, kormányszóvivő jelentette be Facebookon, hogy úgynevezett túlterheléses hackertámadás érte a magyar kormányzati tájékoztató oldalt.

Túlterheléses támadás érte csütörtök este a koronavírus.gov.hu oldalt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Gál Kristóf ismertette: csütörtökön 19 óra 25 és 35 perc között “fejlett, alkalmazásszintű túlterheléses támadás” érte a koronavírus.gov.hu oldalt.

A honlap jelenleg rendben működik, az érintett hatóságok vizsgálják az esetet – tette hozzá.

Egyenlőre tehát nem lehet tudni pontosan, hogy ki vagy mi állhat a támadás mögött. Azonban a kormányzati tájékoztató honlap minőségét sok kritika érte már, amik leginkább annak fejletlenségéről szóltak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).