Camara-Bereczki Ferenc Miklós via Facebook
Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Sikerült Bayer Zsoltnak igazi tahónak lennie ismét, megint szívet melengető kedves gondolatokkal ajándékozta meg szombat délután a Fidesz párti olvasóit- hívta fel a figyelmet az MSZP józsefvárosi képviselője Camara- Bereczki Ferenc Miklós 

Bayer Zsolt ismét sikerült a tahóságot kimaxolnia, szombati Magyar Nemzetes cikkében a következőket írja: “Azt üzeni a mocsok nig@er egész testtartása, hogy nézzétek és lássátok, én, mi ezt is megtehetjük veletek immár, és senki, de senki nem képes közületek megakadályozni mindezt.”

A Magyar Nemzetnél vélhetőleg rájöhettek, hogy Bayer ismét túllőtt a célon és időközben átírták a nig@er-t bűnözőre. Azonban Bayer tahósága nem tűnt el nyom nélkül, hála Camara- Bereczki Ferenc Miklósnak, az MSZP Józsefvárosi képviselőjének, aki Facebookon nyilvánosságra hozta a Nemzet cikkének kiajánlóját, néhány keresetlen szó társaságában, íme változtatások nélkül:

Bayer Zsolt egy utolsó féreg. Elég magasan van az ingerküszöböm, de egyszerűen rosszul vagyok attól, hogy egy ilyen utolsó senkiházit megtűr a fidesz, Magyarország vezető politikai pártja. Mindig van lejjebb, persze, de hogy ez a mocsok a kormánypárti sajtó etalonja az SZÉGYEN!

Minden bűncselekmény elítélendő, attól függetlenül, hogy milyen rasszú vagy származású ember követte el. Gyűlölöm a kettős mércét és az alpári bunkókat, oldaltól függetlenül!
“A nagy “tabudöntögető” Bayer az asztalt püfölve követeli magának, hogy leírhassa újra, hogy “nig@er”, mert annak olyan gigantikus tétje van ebben az országban, hogy nagyon nagy.

Aztán ez lett belőle: „Nem afroamerikaizunk! A papunkat felpofozó, oltáriszentséget ellopó, templomainkat puszta létezésével és jelenlétével megszentségtelenítő barbár neve: mocsok bűnöző. Mert ez is tabutörés, aminek helye és ideje van!”

Az egész cikkben végig “mocsok bűnözőre” cserélgette a „mocsok nig@ert” megjelenés után pár perccel egy feltehetően libernyák szerkesztő. Tabuk-Bayer: 1-0. Balf@szok.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: