Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az MSZP egy ügyes trükkel kiugrasztja a nyulat a bokorból, kezdeményezi az alkotmány és választási törvény módosítás levételét a napirendről. Orbánék előtt most az a választás az emberekkel foglalkoznak vagy a hatalmukkal a járványban.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebookon jelentette be a párt kezdeményezését, mint fogalmazz: csak az emberek megvédéséről szabad beszélni a Parlamentben! Most a járvánnyal foglalkozzon a Fidesz, ne a hatalmával!

Az ellenzéki vezető leszögezi, hogy az Alaptörvény módosítása nem menti meg az emberek életét , a választójogi törvény megváltoztatása nem állítja meg a fertőzést.

Ezért ma az MSZP nevében azt kezdeményezem, hogy a Parlament ne ezekre a témákra pazarolja az idejét! Amikor emberek tucatjai halnak meg naponta, sokkal fontosabb dolgunk van- szögezi le Tóth

A mellékelt dokumentumból kiderül, hogy az MSZP kezdeményezi a parlament napirendjéről az alkotmány és a választási törvény levételét. Az ellenzéki vezető javaslatot is tesz, hogy ehelyett mivel foglalkozzon az országház:

Kezdjük meg az azonnali és tömeges tesztelést, szigorú kontaktkutatást!
Adjunk 100 százalékos táppénzt azoknak, akik a háziorvos által igazoltan koronavírusos tüneteket mutatnak és karanténba kerülnek!

Ma ugyanis sokan azért titkolják el, hogy betegek, mert tartanak a 60 százalékos táppénztől. Ha a kormány nem büntetné anyagilag azokat, akik felelősen gondolkodva otthon maradnak, sokkal kevésbé terjedne a fertőzés!

Adjunk 80%os bértámogatást a munkahelyek megőrzése érdekében!
Növeljük meg az álláskeresési támogatás összegét havi nettó 100 ezer forintra, és folyósítsuk ezt 9 hónapig a munkájukat elvesztett emberek számára!

Duplázzuk meg a családi pótlékot, a családtámogatást, a GYES és a GYET összegét!
Adjunk tisztes megélhetést biztosító nyugdíjat minden idős embernek!

Aki mással foglalkozik, elárulja az embereket! Amíg bajban van az ország, csak erről szabad tárgyalni a Parlamentben!- zárja sorait az ellenzéki vezető.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: