Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Újabb propaganda videót helyezett el Orbán Viktor Facebookon, elvileg előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést tartott Orbán Viktor miniszterelnök az V. kerületi rendőrkapitányságon szerdán reggel– tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Orbán egyetlen hiányosságot állapított meg: nincsenek rendőrviccek.

Az operatív törzs kora reggeli ülése után a kormányfő Balogh János országos rendőrfőkapitánnyal indult az ellenőrzésre, melynek során Paál Péter György kapitányságvezetőtől jelentést hallgattak meg a kijárási tilalom és a maszkviselés szabályainak betartásával kapcsolatban.

A videóban elhangzik, hogy a megelőző éjszaka több, mint száz főt ellenőriztek a belvárosi rendőrök, “több mint 10 ember” sértette meg a kijárási tilalmat, a maszkhasználat szabályainak megsértése miatt pedig egy feljelentést tettek. Ez egy 10 százalékos szabálysértési ráta.

A rendőrkapitány arról tájékoztatta a miniszterelnököt, hogy tapasztalatai szerint egyre többen betartják a szabályokat. Orbán Viktornak a videóban hallható összegzése szerint a magyarok önképe az, hogy sok a fegyelmezetlen ember, meg az egyénieskedés, “de most nem ezt látjuk”.

Az MTI beszámolójában nem szerepel, hogy a látogatás elején Orbán azonnal rákérdezett, kaphat-e kávét, illetve távozása után azon tűnődött hangosan, hogy csupán egyelten hiányosságot állapított meg: nincsenek rendőrviccek.

Persze a rendőrök szerintem azért tudnának több hiányosságot is felsorolni a rendőrség működésében, szolgálati lakások hiánya, fizetések, túlórapénzek , az infrastruktúra állapota.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: