Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke azután oltotta be az okoskodó külügyminisztert, hogy Szijjártó a magyar válogatott kétgólos sikere után kirohant és a stadion építések kritikusait “pufogóknak, károgóknak”. minősítette.

Szijjártó Péter úgy érezte, hogy tegnap elérkezett az Ő ideje és kifejtette újabb okosságát Facebookon, miután a magyar válogatott megverte a törököket:

A puffogók, a károgók, az örökös elégedetlenkedők, a futballt állandóan temetők, a bukott sportközgazdászok, a “minek kellenek stadionok?” jöjjenek elő most is, és mondják el, mi miért nem jó.

Szijjártó égbekiáltó okossága nem maradt szó nélkül, Fekete-Győr András, a Momentum elnöke igencsak beoltotta a Fidesz minisztert:

“Szia Péter! A sportsikereknek együtt örülünk, azoknak a százmilliárdoknak, amiket a haverjaitokkal elloptok, csak ti. Közben szólnék, hátha nem látszik a „családi támogatással vett” luxusvilládból, hogy van itt néhány százezer ember, aki elvesztette az állását a koronavírus miatt, és ez a kormány a kisujját sem mozdítja értük. Szedd már össze magad” – írta Fekete-Győr András.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az ellenzéki vezető kegyetlenül beoltotta az okoskodó főfideszest, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi a valóság.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: