Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Fideszes médiából egyfolytában az folyik, hogy mennyire is fontos nekik, a legújabb alaptörvény módosítás, mert meg kell védeni a családokat meg bla-bla.

Nem is kellett több Szakács Lászlónak, az MSZP-képviselőjének: egy fotóval megmutatta, hogy valójában mennyire is fontos fideszéknek a legújabb alkotmány módosítás.

Az ellenzéki politikus a Facebookon posztolt egy képet, mely az Alaptörvény módosításának vitája alatt készült, jól látható hogy kong az ürességtől az országház. Fidesz frakció sehol.

Az MSZP-s politikus leírja, hogy fideszék  azt akarják rögzíteni az alaptörvényben, hogy az anya a nő, az apa a férfi. De persze emögött a közpénz megint elveszíti közpénz jellegét. Az MNB évi 2-300 milliárdja ezután majd nem lesz közpénz. Matolcsy majd azt csinál amit akar? A járványhelyzet közepén ez a legfontosabb?

Ennyi fideszes vette komolyan a saját alaptörvény módosításuk vitáját

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy Fideszék már a saját alaptörvény módosításuk vitájára sem mennek be a parlamentbe, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki szembesüljön a valóssággal.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: