Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Szarvas város fideszes polgármestere nem először került be az országos hírekbe megbotránkoztató kijelentéseivel, most azt fejtette ki a városvezető, hogy a  úgy kell kezelni a covidosokat, mint a leprásokat- szúrta ki az Index

A Szarvas TV nemrég meginterjúvolta a város fideszes polgármesterét, ahol Babák Mihály meredek kijelentésre ragadtatta magát. “Aztán hogyha kiderül, hogy valaki covidos lett, mert megvan a tesztje, vagy karanténban van, akkor úgy kell kezelni, mint a leprást! Bocsássanak meg a kifejezésért… – mondta.

Babák Mihály nem először tesz kifogásolható megjegyzéseket. Februárban egy sz@xista megjegyzéssel hívta fel magára a figyelmet, amikor az egyik ellenzéki képviselőnő szóvá tette, hogy nem hallani rendesen, amit mond, majd megkérte, hogy hajoljon közelebb a mikrofonhoz.

Erre a polgármester visszaszólt az azóta elhíresült mondataival: Maga engem nem hall?! Hát, ne haragudjon meg, de nem rakom a számba. Ez nőnek jobban áll, mint nekem, úgyhogy nem csinálom. Babák Mihály utólag az ATV-nek adott interjújában az eset után elnézést kért mindenkitől, akit esetlegesen megbántott, és nagyon ostoba beszólásnak nevezte később megjegyzését.

Legutóbb pedig a tanári testi fegyítést nevezte kedves hagyománynak. Mindez úgy került napirendre, hogy a város egyik testületi ülésén Fülöp Mihály, a debreceni Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület elnöke mondott beszédet, majd erre válaszul Babák Mihály elmondta, hogy számos olyan pedagógus van, akire nagyon boldogan tud emlékezni.

Babák reagált az Index cikkére, a fent látható lefotózott A4-es papírra nyomtatott közleményt juttat  el szerkesztőségbe . Megszólítás nélküli levelét a maga teljes valójában mi is közöljük.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: