Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Intenzív osztályon lélegeztetőgépre kapcsolva fekszik Balázs Fecó, akit koronavírus miatt szállítottak kórházba. A rajongói is nagyon aggódnak az állapotáért, saját vérplazmájukat ajánlják fel a zenésznek.

Szerdán a Retro Rádióban jelentette be a műsorvezető, Várkonyi Attila, hogy Balázs Fecót kórházba szállították. Azóta kiderült, hogy koronavírus miatt szorult kórházi kezelése, viszont azóta az állapota rosszabbodott, intenzív osztályon kezelik, ahol lélegeztetőgépre van kapcsolva.

Mint elhangzott, Balázs Fecó súlyos állapotban van, ezért arra kérnek mindenkit, imádkozzanak érte, hátha jobban lesz.

“Szerdáról csütörtökre annyi a jó hír – mert most ennek is örülni kell -, hogy nem romlott Fecó állapota. Továbbra is mélyaltatásban van, lélegeztetőgépre kapcsolva, de stabil az állapota. Jelenleg az immunrendszerét erősítik, s a barátaitól több vérplazma-felajánlás is érkezett számára” – mondta a Borsnak DJ Dominique.

Bár a lemezlovas már gyógyult koronavírusos, így szeretett volna vérplazmájával segíteni barátján, de sajnos kiderült, hogy mégsem adhat Fecónak.

“Fecó feleségével, Imolával körbejártuk a dolgot, de bizonyos okok és jogi gátak miatt én nem adhatok Fecónak vérplazmát” – mesélte Dominique, aki nagyon aggódik barátja állapota miatt és nagyon bízik benne, hogy miharabb felépül.

“Bevallom, minden reggel görcsbe ugrik a gyomrom, milyen hírre kelek. Félek megnézni, ki és mit írt, s Imolát is félve hívom, de hiszem, hogy léteznek csodák, és azt is, hogy túl a gyógyszereken és a lelkiismeretes orvosi ellátáson, egy ország szeretete gyógyíthat. Le a kalappal a magyar sajtó előtt, amilyen tisztelettel, becsülettel állnak Fecóhoz, és az emberek, rajongók előtt is, akik elképesztő összefogással és rengeteg imával fohászkodnak érte. Példaértékű, ami történik, ennek segítenie kell”

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: