Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Döbbenetes baleset történt a 12. kerületben nem messze az onkológiai intézettől. Egy autós vezetés közben lett rosszul, tudattalanul száguldott lefelé a hegyről, több autót is összetört- írja a budapestkornyeke.hu

Elvesztette az eszméletét és tudattalanul száguldott a lejtőn lefelé egy fehér Opel Corsával az a sofőr, aki vezetés közben kapott epilepsziás rohamot a 12. kerületben. A baleset péntek délelőtt történt nem messze az Országos Onkológiai Intézettől a Raskovics és a Bíró utca sarkán.

A férfi egyre gyorsabban száguldott lefelé a lejtős utcán, egy fakvőrendőrön is átcsapódott, majd a két utca találkozásánál nekiment egy ott parkoló Land Rover Discoverynek és egy Volkswagen passatnak.

A balesetet okozó sofőrt a mentősök emelték ki az autóból, azt mondta a helyszínre érkező rendőröknek, hogy semmire sem emlékszik. Annyit mondott még a férfi a zsaruknak, hogy a gumisnál volt és arra eszmélt fel, hogy valaki rángatja. A rángatás alatt azt értette, amikor a mentősök megpóbálták kiemelni az autóból.

A gumis és a baleset közötti több percről semmilyen fogalma sincs- mondta a férfi. Közben megérkezett a Land Rover tulajdonosának felesége, aki azonnal szólt a férjének. Mint kiderült a férfi a közelben dolgozik és éppen itt parkolt a Land Roverrel. Amikor meglátta az összetört terepjárót felkiáltott: „Úristen mi történt itt” – mondta.

A balesetet okozó férfinek a csodával határos módon szinte semmi baja sem történt, könnyebb sérülésekkel vitték kórházba, az anyagi kár azonban jelentős. Az epilepszia az idegrendszer betegsége. A rohamok az agyban található idegsejtek nagy erejű elektromos kisüléseiből keletkeznek, ilyenkor görcsösen rángatózik a test, nagyobb rohamok esetén eszméletvesztés történhet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: