Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Belépett a DK-ba az ismert TV-s Dömsödi Gábor, aki korábban a Nógrád megyei Pásztó polgármester is volt-értesült a Magyar Hang

A volt műsorvezető a lapnak azt mondta, rájött, hogy magányos farkasként se segíteni nem tud, se neki nem tudnak segíteni. Ezért csatlakozni szeretett volna egy olyan csapathoz, aki aktívan tud tenni a változásért.

Dömsödi korábban az LMP országgyűlési képviselő-jelöltje volt, de leszögezte, ő sosem volt az LMP tagja, a DK az első párt, ahova belép, és szeretné, hogy az utolsó is legyen.

Jelenleg is a DK-s Niedermüller Péter vezette hetedik kerületi önkormányzatnak dolgozik, korábban pedig négy éven át Pásztó polgármestere volt

Dömsöd 1983-ban a Rádió Krónika rovatánál kezdett dolgozni. A 168 óra politikai magazin állandó munkatársa volt. 1986-ban az MTV Híradó munkatársa lesz. Riporter lett, és a szombat délutáni Híradó, valamint a 2-3. kiadás műsorvezetője lett.

Később szerkesztő-műsorvezetője Magyarország első autós műsorának, az Autó2-nek.

2001 őszén indult a NÉVshowR a Magyar Televízióban, ennek társműsorvezetésére kérte fel a producer Dömsödit. A műsor hamar sikeres lett, utóbb az MTV akkori legnézettebb műsoraként búcsúzott a csatornától.

Dömsödi Gábor a következő években az ATV-n ért el nézettségi rekordokat, ahol a Névshowr-t és a Párshow című kvízműsor vezetését vállalta el. Dömsödi egy alkalommal elindult az MTV elnöki székéért is, de alulmaradt a győztessel szemben.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: