Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Vasárnapra újabb 4320 magyar állampolgárnál igazolták a koronavírus-fertőzést, 111 beteg elhunyt. Ennél több haláleset csak egyszer fordult elő, a lélegeztetőgépen lévő száma csúcsot döntött.

A legfiatalabb elhunyt egy 31 éves nő. Az egy nap alatt elvégzett tesztek 19,48 százaléka igazolta a vírus jelenlétét, ami még mindig aggasztóan nagy szám.

Vasárnapra 4320 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 174618 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma a kormányzati tájékoztató portál friss adatai szerint.

Elhunyt 111 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 3800 főre emelkedett, 42915-en pedig már meggyógyultak.

Az aktív fertőzöttek száma 127903. Az aktív fertőzöttek 22 százaléka, az elhunytak 25 százaléka, a gyógyultak 26 százaléka budapesti.

7278 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 619-en vannak lélegeztetőgépen.

Az elmúlt 24 órában 22173 mintavételre került sor, ezek 19,48 százaléka igazolta a vírus jelenlétét. A WHO ajánlása szerint akkor végeznek elegendő vizsgálatot, ha a pozitív eredmény részaránya nem haladja meg az 5 százalékot.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: